نشست علمي «جايگاه خانواده در سياستگذاري نظام اسلامي» با سخنراني حجت الاسلام و المسلمين دکترنقيپورفر صبح پنجشنبه 90/2/29 در سالن همايش انجمنهاي علمي حوزه برگزار شد.
در اين نشست علمي كه با حضور اعضاء انجمن مديريت اسلامي حوزه تشكيل گرديد حجت الاسلام والمسلمين نقيپورفر به جايگاه خانواده در سياستگذاري نظام اسلامي پرداخت و گفت: به دلیل آنکه خانواده مهمترين سازمان اجتماعي به شمار می رود،لذا زن از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و بايد رشد و تعالي معنوي پيدا كند و اين مهم هم بدون آموزش ديني امكان پذیر نمی باشد.
وي در ادامه این مطلب را خاطر نشان کرد که: خانواده دو ستون دارد كه آن پدر و مادر می باشد به همین دلیل اين دو بايد حرمت يكديگر را نگه دارند تا انسجام خانواده استحكام پيدا كند. البته در بحث حرمت به پدر و مادر از سوي فرندان هم تأكيدات فراواني شده كه سبب استحكام خانواده ميشود.
حجت الاسلام نقيپورفر در مورد شغل اصلي زن نيز خاطرنشان ساخت: شغل اصلي زن، خانهداري و همسرداري و فرزندداري است نه اينكه بيايد بيرون از خانه كار اداري انجام بدهد. اگر اين وظيفه ی زنها است پس خانهداري و فرزندداري چه ميشود؟ شايد به ظاهر به جامعه خدمت برسانند اما به پايه سلامت خانه ضربه وارد ميشود و هويت خانوادگي شكل نميگيرد. (چون شغل اول آقايان شغل اجتماعي است.)
ايشان در ادامه به بحث حمايت از زنان نيز اشاره کرد و گفت: زن تا زمانيكه در خانة شوهر است نفقه به او تعلق ميگيرد كه البته شش شرط دارد.
1ـ تمكين زناشويي 2ـ خروج از منزل با اجازه شوهر 3ـ حفظ حرمت و شخصيت شوهر
4ـ حفظ ناموس 5ـ اسرار زندگي 6ـ حفظ امكانات زندگي
البته يكي از مشكلات جامعه اين است كه وقتی زنها به اين شرايط تن نميدهند ميآيند از زندگي جدا ميشوند و ميدانند كه بعد از طلاق مجموعهاي است بنام كميته امداد كه از آنها حمايت ميكند كه اين كار اشتباه است، در صورتيكه بايد زنها بدانند اگر جايگاه شوهر را بشناسند همه چيز روي فرم ميآيد و زماني در خانهها سلامت رواني مهيا ميشود كه خانهها آباد باشند اگر اينطور نباشد خانهها ويران ميشود.