home rss login register contact
En | Fa

Under Construction

under constraction

The site is under constraction. You can help us to upgrade it's quantity and quality by sending your comments and suggestions via the contact page.

هشتمین مجمع عمومی انجمن مدیریت اسلامی حوزه

هشتمین مجمع عمومی انجمن مدیریت اسلامی حوزه با حضور طلاب و فرهیختگان عرصه مدیریتی شامگاه چهارشنبه 17 آبان در سالن همایش انجمن های علمی حوزه باگزارش رئیس انجمن ومسئولان کمیته ها وبازرسان از فعالیت های انجمن مدیریت اسلامی آغازگردید.

درادامۀ جلسه، سخنران نشست دکترلطف الله فروزنده، معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: بنده از شناخت دیر هنگام انجمن های علمی حوزه ابراز تأسف می کنم. ما از شروع مجلس هفتم و تشکیل مرکز تحقیقات پژوهش های مجلس شورای اسلامی به دنبال این بودیم که از ظرفیت حوزه علمیه استفاده نماییم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به نیاز جامعه به متخصصین در رشته های مختلف اظهار داشت: انجمن های علمی حوزه ضروری است تا خودشان را خوب معرفی نمایند تا زمینه ارتباط نهادینه برقرار شود.

ایشان درادامه افزود: دین اسلام برای اداره زندگی آمده است و سبک مدیریت خاصی را برای اداره زندگی و تمدن اسلامی ارائه می دهد اما شاهد این هستیم که هر ساله در رشته مدیریت، دانشجویان بسیاری در کشور جذب دانشگاه ها می شوند اما روش تدریس برای آن ها روش های غربی است.

وی به تاکید مقام معظم رهبری بر تحول علوم انسانی اشاره کرد و افزود: سرفصل های دروس مدیریتی در دانشگاه ها باید بازنگری شوند. در یک جمع بندی مشخص شده است که 13 سرفصل، باید با رویکرد اسلامی به روز رسانی و تغییر پیدا کند و همچنین ناظر برنیازهای کشور و دارای قابلیت اجرایی نیز باشد.

دکتر فروزنده تاکید کرد: در تغییر این 13 سرفصل، ما نیازمند کمک و همیاری انجمن های علمی حوزه هستیم.

وی ادامه داد: گروه هایی که به سمت اسلامی و کاربردی کردن پایان نامه های مدیریتی در کشور بروند مورد توجه ویژه قرار می گیرند و با این کار قصد داریم بسیاری از مسایل مدیریتی را مورد بحث قرار داده و مشکلات جامعه را مرتفع کنیم.

معاون پارلمانی رییس جمهوری بیان داشت:30 هزار استاد دانشگاه در کشور داریم که باید ارتباط مناسبی بین آن ها و حوزه از طریق ایجاد فرصت های مطالعاتی و سمینارهای مشترک ایجاد شود.

وی با اشاره به تربیت استاد برای آینده کار دانشگاه ها گفت:اگر بتوانیم اساتیدی برای مدیریت تربیت کنیم که هم مبانی دینی قوی داشته باشند و هم علم مدیریت روز را بدانند فضای دانشگاه ها خود به خود اسلامی خواهد شد.

فروزنده با اشاره به سیاست های ابلاغی رهبرمعظم انقلاب در مورد نظام اداری گفت:این سیاست ها، پشتوانه و تجربه 20 ساله پژوهشی را بهمراه داشته و از نگاهی تطبیقی با کشورهای دیگر دنیا برخوردار است و همچنین نگاه مجتهدانه رهبری که بیش از سی سال کار اجرایی کرده است را با خود به دنبال دارد.

وی تاکید کرد: باید بر اساس این سیاست ها بتوانیم نظام مدیریتی خود را طرح ریزی کنیم و انجمن علمی حوزه علمیه قم می تواند نقش بسزایی در این زمینه برای آسیب شناسی قوانین موجود در کشور داشته باشند.

وی ابراز داشت : در حوزه مدیریت در کشور مشکلاتی داریم و می طلبد که مجموعه هایی چون انجمن های علمی به بدنه دستگاه های اجرایی کشور اضافه شود.

فروزنده از احراز 25 درصد ازمشاغل موجود در نظام اداری با افراد تحصیل کرده در حوزه های علمیه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که کارشناسان حوزوی بتوانند با حضور در این مشاغل خدمت مناسبی به کشور انجام دهند.

حجت الاسلام والمسلمین دکترعلی اکبر بخشی، رئیس انجمن مدیریت اسلامی حوزه با اشاره به عملکرد یک ساله این انجمن اظهارداشت : انجمن‌های علمی هنوز جایگاه خود را به عنوان نهادهای علمی و مجامع پژوهشی تاثیر گذار پیدا نکرده اند.

وی با بیان این که هدف اصلی این نشست ارائه راهکارهای مفید مدیریت اسلامی است افزود: اگر بخواهیم جایگاه انجمن مدیریت اسلامی حوزه را به سطح شایسته خود برسانیم، باید با همفکری و ارائه پیشنهاد های کاربردی، در این مسیر حرکت کنیم.

ایشان در ادامه تصریح کرد: رسیدن انجمن‌ها به جایگاه اصلی خود در سطح ملی و بین المللی نیاز به فرهنگ سازی است و خط مقدم آن  به عهده اعضای انجمن است.

حجت الاسلام والمسلمین بخشی با اشاره به موانع موجود تأکید کرد: خلاء اساسی که وجود دارد و از آن به عنوان حلقه مفقوده می شود یاد کرد، در پیکره بخش دولتی است که نتوانسته از ظرفیت انجمن های علمی مخصوصاً از انجمن مدیریت اسلامی بهره بگیرد.

وی در پایان سخنان خود با بیان این که تاکنون اقدامات خوبی  در انجمن مدیری اسلامی حوزه صورت گرفته است گفت: اعضای انجمن در خط مقدم فرهنگ سازی مدیریت اسلامی قرار دارند و امیدواریم که بتوانیم از فرصت ها به بهترین نحو استفاده کنیم.

پیش از این حجج اسلام  آقایان ابوطالب خدمتی(مسئول کمیته آموزش)، حبیب الله مکوندی (به نمایندگی از کمیته پژوهش)، علی دهقان (مسئول کمیته ارتباطات) و صادق استوار(بازرس) به ارائه گزارشی کوتاه در بخش های مختلف انجمن پرداختند.

Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.